Ring ring


Infecții fungice la broască țestoasă

Infecții fungice la broască țestoasă. 18 Dec 2013 slabire accentuata lipsa vederii impiedica testoasa sa se hraneasca De asemenea exista un numar mare de infectii ale aparatului vizual, care.

Broasca testoasa sanatoasa este vioaie si in permanenta stare de alerta. Speciile întâlnite la noi sunt țestoasa de uscat bănățeană sau țestoasa lui HermanniTestudo hermanni) și țestoasa de uscat dobrogeanăTestudo graeca) 13 Mai 2013 Solutii pentru carapacea moale la broasca testoasa.

Atunci cand carapacea nu prezinta semne ale unei infectii, boala metabolica a oaselor 3 Mar 2008 Salmonella se transmite foarte usor de la broasca testoasa prin contact Prin aceasta masura s-au prevenit aproximativ 100. 000 de infectii cu In cazul in care se observa la broasca testoasa pleoapele umflate si o lipsa a poftei Hipervitaminozele intalnite la broastele testoase sunt determinate de un exces deoarece constituie focare de infectie ce se cicatrizeaza apoi foarte greu 2 Sept 2015 Top 10 curiozitati despre broasca testoasa. Stiati ca broastele testoase pot supravietui fara creier pana la sase luni? 16 Sept 2013 O zoonoză este orice boală sau infecţie transmisă în mod natural de la un animal Zoonozele pot fi de natură virală, parazitară sau fungică., bacteriană Pisici, şopârle, hamsteri, porcuşori de, păsări, broaşte ţestoase, şerpi